Nitrate broth is used to
determine the ability of an organism to reduce nitrate (NO3) to nitrite
(NO2) using the enzyme nitrate reductase. It also tests the ability of
organisms to perform nitrification on nitrate and nitrite to produce
molecular nitrogen.
Nitrate broth contains nutrients and potassium nitrate as a source of nitrate.
After incubating the
nitrate broth, add a dropperful of sulfanilic acid and α-naphthylamine.
If the organism has reduced nitrate to nitrite, the nitrites in the
medium will form nitrous acid. When sulfanilic acid is added, it will
react with the nitrous acid to produce diazotized sulfanilic acid. This
reacts with the α-naphthylamine to form a red-colored compound.
Therefore, if the medium turns red after the addition of the nitrate
reagents, it is considered a positive result for nitrate reduction.
If the medium does not turn
red after the addition of the reagents, it can mean that the organism
was unable to reduce the nitrate, or it could mean that the organism was
able to denitrify the nitrate or nitrite to produce ammonia or
molecular nitrogen. Therefore, another step is needed in the test.
If the medium does not turn red after the addition of the nitrate reagents, add a small amount of powdered zinc. Be careful, as powdered zinc is hazardous!
If the tube turns red after the addition of the zinc, it means that
unreduced nitrate was present. Therefore, a red color on the second step
is a negative result. The addition of the zinc reduced the nitrate to
nitrite, and the nitrite in the medium formed nitrous acid, which
reacted with sulfanilic acid. The diazotized sulfanilic acid that was
thereby produced reacted with the α-naphthylamine to create the red
complex.
If the medium does not turn
red after the addition of the zinc powder, then the result is called a
positive complete. If no red color forms, there was no nitrate to
reduce. Since there was no nitrite present in the medium, either, that
means that denitrification took place and ammonia or molecular nitrogen
were formed.
Important:We do not use Durham tubes in our nitrate broth مطالب تصادفی: نقش و اهميت آب در كنسرو سازي - چهارشنبه بیست و پنجم خرداد 1390 باکتری لژیونلا در منابع آب بیمارستانی - چهارشنبه بیست و پنجم خرداد 1390 اسمزی معکوس - چهارشنبه بیست و پنجم خرداد 1390 تاسیسات آبرسانی - سه شنبه بیست و چهارم خرداد 1390 بازنگری ضوابط طراحی طرح های آب تحت تأثیر گرم شدن کره زمین - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 شوینده ها و محیط زیست - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 مدیریت جهانی لجن ـ پیش بینی رشد جهانی لجن - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 جهان آینده و عطش آب شیرین - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 دریچه ای جدید به سوی منابع آب - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 راهبردهای منابع آب در بیابان و بیابانزدایی - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 بایدها و نبایدهای طرح های انتقال آب در ایران - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 اهمیت اقتصادی و کاربردی جلبک های میکروسکوپی - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 استاندارد ISO 14001 - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 آب در اسطوره - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 راهکاری نوین برای حفظ محیط زیست از سموم صنعتی - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 آلودگی آب شرب و اهمیت تصفیه - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 قنات حفظ پایداری محیط زیست - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 بهبود روش های مصرف آب - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 جریان آب زیرزمینی - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 باران های اسیدی و باران های قلیایی - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 قنات و قنات داری در ایران - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 عوامل موثر در پایداری سدها - یکشنبه بیست و دوم خرداد 1390 گزارشی از اقداماتی جهانی و بومی برای مدیریت ذخایر آب - شنبه بیست و یکم خرداد 1390 گزارشی از برنامه هایی برای سناریوهای بحران آب در جهان - شنبه بیست و یکم خرداد 1390 شاخص های کیفیت فاضلاب - جمعه بیستم خرداد 1390 اخلاق محیط زیست - جمعه بیستم خرداد 1390 گرم شدن کره زمین و بحران های آب - پنجشنبه نوزدهم خرداد 1390 مدیریت منابع آب و مقابله با خشکی در کشاورزی - پنجشنبه نوزدهم خرداد 1390 مشکلات زیست محیطی ناشی از شوینده ها - دوشنبه شانزدهم خرداد 1390 اطلاعاتی پیرامون آب آشامیدنی، دستگاه های تصفیه آب کوچک ودستگاه های سختی گیر از آب - دوشنبه شانزدهم خرداد 1390 مضرات آب های آشامیدنی در بطری - دوشنبه شانزدهم خرداد 1390 مشکلات پالایش آب شور - دوشنبه شانزدهم خرداد 1390 مقایسه آب لوله شکی و آب بطری شده و روش های تصفیه خانگی و مشکلات آن ها - دوشنبه شانزدهم خرداد 1390 آشنایی با روز جهانی محیط زیست - یکشنبه پانزدهم خرداد 1390 خوردگی آهن - یکشنبه پانزدهم خرداد 1390 عوامل موثر بر حلالیت اکسیژن در آب - یکشنبه پانزدهم خرداد 1390 فرآيند خوردگي فلزات - یکشنبه پانزدهم خرداد 1390 سيستم مديريت زيست محيطي ISO 14000 - جمعه سیزدهم خرداد 1390 مديرعامل شركت فاضلاب تهران: اجراي شبكه فاضلاب داخل منازل بر عهده مالكان است - پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390 تعیین دبی آب - پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390 آلودگی ناشی از رستورانهای فاقد سیستم فاضلاب در منابع آب شرب تهران - پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390 اثر مواد جامد محلول (TDS) آب بر عملکرد جوجه های گوشتی - پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390 فرایندهای غشایی - الکترودیالیز - پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390 نيتريت و نيترات در آب آشاميدني و راه های حذف آنها - پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390 سختي آب (Hardness Water) - پنجشنبه دوازدهم خرداد 1390 تصفیه پساب های نیروگاهی - سه شنبه دهم خرداد 1390 باسيلوس سوبتيليس - سه شنبه دهم خرداد 1390 تک یاخته ای انتاموبا کولی (Entamoeba coli) - سه شنبه دهم خرداد 1390 شناسايى اشريشيا کلي - سه شنبه دهم خرداد 1390 تشخیص استافیلوکوکوس ها - سه شنبه دهم خرداد 1390 دستورالعمل برآورد و تخمین آب به حساب نیامده غیرفیزیکی - سه شنبه دوازدهم بهمن 1389 پمپ های فاضلاب - سه شنبه دوازدهم بهمن 1389 آیا می دانید تصفیه آب و فاضلاب - دوشنبه یازدهم بهمن 1389 معرفی رشته عمران - آب و فاضلاب - دوشنبه یازدهم بهمن 1389 كاربرد GIS در صنعت آب و فاضلاب - دوشنبه یازدهم بهمن 1389. |