ده دانستنی درمورد آب
2- به طور کلی در دنیا، 70% آب برای کشاورزی، 22% برای صنعت و 8% برای مصارف شرب به کار برده می شود. در کشورهای کم درآمد و یا با درآمد متوسط این نسبت به 82% برای کشاورزی، 10% برای صنایع و 8% برای شرب است. برای کشورهای با درآمد بالا 30% برای کشاورزی، 59% برای مصارف صنعتی و 11% برای شرب مصرف می شود.
3- یک نفر می تواند به مدت یک ماه بدون غذا سرکند، امابدون آب بیش از 5 تا 7 روز امکان زنده ماندن ندارد.
4- از تمام مقدر آب در دنیا، 97.5% آن شور و فقط 2.5% آن آب شیرین است. از این حجم مختصر آب، 70% آن در یخچال های طبیعی در کره ی زمین و کمی کمتر از 30% در خاک محبوس است. حجمی معادل خیلی کمتر از 1% (0.007% از کل حجم آب های دنیا) در دسترس بشر است.
5- ردپای آب یا آب مجازی، مقدار آبی است که برای تولید و یا رشد یک محصول مصرف می شود. به عنوان مثال یک کیلوگرم گوشت گاو، 16000 لیتر ردپای آب دارد. یک برگ کاغذ، 10 لیتر و یک فنجان قهوه 35 لیتر ردپا دارند. یک پردازشگر کامپیوتر هم حدود 32 لیتر ردپای آب دارد.
6- برای یک دوش پنج دقیقه ایی، بین 94.5 تا 189.3 لیتر آب مصرف می کند؛ بین 7.6 تا 26.5 لیتر در یک استفاده از دستشوئی (البته فرنگی) مصرف می شود. 7.6 لیتر برای مسواک زدن و 75.7 لیتر آب برای شستن ظروف با دست مصرف می شود.
7- هر روز 6000 کودک به دلیل بیماری های قابل پیشگیری مربوط به آب جان خود را از دست می دهند.
8- جمعیت ایالات متحده حدود 304 میلیون نفر و جمعیت اروپا 732.7 میلیون نفر است. تقریبا به اندازه ی جمع جمعیت این دو قاره بعنی 1.1 میلیارد نفر به آب کافی دسترسی ندارند و جمعیتی حدود 2.6 میلیارد نفر از سیستم فاضلاب ساده هم محرومند.
9- حجم آب مصرفی در بیرون از خانه 345 لیتر در روز است.
10- حجم آب مصرفی در داخل خانه ها 230 لیتر در روز است .
منبع:Circle of blue
نقل از:www.abangan.org
تصفیه بیولوژیکی به روش لاگونهای هوادهی (Aerated Lagoons) - چهارشنبه بیست و چهارم اسفند 1390
واحداندازه گیری جریان ( Folw Measurement ) - سه شنبه شانزدهم اسفند 1390
فرآيند انعقاد و لخته سازی - پنجشنبه یازدهم اسفند 1390
نحوه ارائه گزارش فاز صفر یا گزارش مطالعات شناسایی - چهارشنبه سوم اسفند 1390
استانداردهای تصفیه فاضلاب در خلیج فارس و دریای عمان ابلاغ میشود - چهارشنبه بیست و ششم بهمن 1390
حذف بیولوژیکی نیتروژن - سه شنبه بیست و پنجم بهمن 1390
خوردگی در لوله ها و تاسیسات آب - شنبه بیست و دوم بهمن 1390
نیتریفیکاسیون - شنبه بیست و دوم بهمن 1390
جنبه هاي راديولوژيکی آب - سه شنبه هجدهم بهمن 1390
کنترل بو در تصفیه بی هوازی - سه شنبه هجدهم بهمن 1390
انواع روغن و گريس در آب - سه شنبه هجدهم بهمن 1390
تامين آب آشاميدني سالم - سه شنبه هجدهم بهمن 1390
مواد میکروب زدایی استخرها، خطر بروز آسم و سرطان را تشدید می کنند - سه شنبه هجدهم بهمن 1390
سيستم های كنترل و اندازه گیری در تصفیه خانه - دوشنبه هفدهم بهمن 1390
آبخيزداری چيست؟ - یکشنبه شانزدهم بهمن 1390
تصفيه پساب به روش SBR - یکشنبه شانزدهم بهمن 1390
فاز دوم تصفيه خانه شمال اصفهان - شنبه پانزدهم بهمن 1390
فاز اول تصفيه خانه شمال اصفهان - پنجشنبه سیزدهم بهمن 1390
کالیبره کردن روتامتر - یکشنبه نهم بهمن 1390
روش های ضد عفوني آب و فاضلاب - شنبه هشتم بهمن 1390
بررسی برخی عوامل موثر برفاز هیدرولیز در فرآیند تصفیه بی هوازی - شنبه هشتم بهمن 1390
مدیریت فاضلاب های بیمارستانی : ضرورت ها و تنگناها - پنجشنبه ششم بهمن 1390
کدورت و اندازه گیری آن - پنجشنبه ششم بهمن 1390
انواع سد ها - پنجشنبه ششم بهمن 1390
کارگاه بین المللی آموزشی وهمایش تخصصی نمک زدایی آب های شور،لب شورو تصفیه پساب - پنجشنبه ششم بهمن 1390
بیوگاز محصول راکتور بی هوازی فرآیند های تصفیه فاضلاب - دوشنبه سوم بهمن 1390
استفاده از فتوكاتاليست ها براي حفظ محيط زيست - دوشنبه سوم بهمن 1390
ساختمان هاي تصفيه خانه آب و محوطه سازی پتروشيمي فجر - دوشنبه سوم بهمن 1390
کارگاه های حرفه ای و دوره های آموزشی سامانه های تصفیه بیولوژیکی فاضلاب - دوشنبه سوم بهمن 1390
آلودگی آب به وسیله صنایع وابسته به نفت - شنبه یکم بهمن 1390
مسايل كيفی آب زيرزميني كه منشا آنها بالاي سطح آب است - شنبه یکم بهمن 1390
منابع آلاينده مؤثر بر كاهش كيفيت آب زيرزميني در زير سطح آب زيرزمينی - شنبه یکم بهمن 1390
تصفيه آب به روش اولترا فيلتراسيون (UF) - شنبه یکم بهمن 1390
خطرات جدی فلزات سنگین در آب آشامیدنی - شنبه یکم بهمن 1390
میکروب زدایی به وسیله اشعه ماورای بنفش (UV) - شنبه یکم بهمن 1390
مزایا و معایب کلر در آب آشامیدنی - شنبه یکم بهمن 1390
نیترات و مضرات آن در آب آشامیدنی - شنبه یکم بهمن 1390
سختی و سنگینی آب - شنبه یکم بهمن 1390
درباره اسمز معکوس - شنبه یکم بهمن 1390
سپتیک تانک - شنبه یکم بهمن 1390
آرسنیک در آب - شنبه یکم بهمن 1390
فلوئور در آب آشامیدنی - شنبه یکم بهمن 1390
انواع روکشهای زهکشی آبهای سطحی - دوشنبه بیست و ششم دی 1390
تاريخچه كاريز (قنات) در ايران - دوشنبه بیست و ششم دی 1390
اهمیت پاکسازی آلاينده نفتی آب - جمعه بیست و سوم دی 1390
منابع آلودگی آب زيرزميني كه از سطح زمين ناشي ميشوند - جمعه بیست و سوم دی 1390
انواع ساختمان و سازه های انتقال آب - پنجشنبه بیست و دوم دی 1390
گندزدایی آب چاه - پنجشنبه بیست و دوم دی 1390
منابع آلودگی آب های زيرزمينی - پنجشنبه بیست و دوم دی 1390