تکنولوژی جدید NAV-CO2 برای از بین بردن E.Coli and Salmonella
یکی از بزرگترین چالش های پیش رو در پروسه تولید مواد غذایی روشهای عملی و موثر در مورد مسایل بهداشتی و حفظ سلامت تولیدات می باشد. سال گذشته کره آلوده منجر به بیماری 300 تن و بستری شدن 50 نفر در بیمارستان گردید. همزمان اسفناج آلوده باعث بیماری 206 نفر بستری شدن 100 نفر در بیمارستان و 3 فقره منجر به فوت گردید. FDA اخیرا طرحی را انتشار داده که در آن به میزان ریسک سلامت عمومی اشاره گردیده است. در این طرح همچنین به تکنولوژی های جدیدی که برای مقابله و مبارزه با عوامل پاتوژن به میدان آمده اند هم اشاره گردیده است.
NAV-Co2 یکی از همین روش هاست. روش کار به این صورت است که از دی اکسید کربن به عنوان نیروی محرک برای اسپری کردن غبار نازکی ازالکل برای میکرب زدایی استفاده می شود. اکسیژن در این روش به وسیله لفافی از دی اکسید کربن که سریعا در حال گسترش می باشد جایگزین می شود. این گاز حالت اشتعال زایی هم ندارد.
Non flammable Alcohol Vapor in Carbon Dioxide
چیزی که این روش را منحصر به فرد می کند اینست که این گاز خورنده نیست و خود به خود هم خشک می شود و حتی زمانیکه به غدا تماس پیدا می کند مشکلی ایجاد نمی کند. روش آسان استفاده از این روش باعث می شود که یک شخص به تنهایی بتواند ابعاد 350 متری را در عرض 1 ساعت به صورت موثری میکرب زدایی کند. گاز در این روش به داخل تمام ترک ها و شکافها رخنه می کند و تمامی عوامل پاتوژن را که در حال عادی دور از دسترس هستند را از بین می برد. به عنوان مثال شما می توانید داخل پریزهای برق و حتی بین دکمه های صفحه کلید خود را هم ضدعفونی نمایید. چارلز کارمن مشاورتضمین کیفیت می گوید: تولید کنندگان صنایع غذایی می توانند با استفاده از این روش از سرمایه گذاری خود محافظت نمایند. این روش بدون اینکه باعث آسیب زدن یا زیان در مواد شود تمام محتویات هر چند حساس را هم ضدعفونی می نماید.
مطالب تصادفی:
عوامل خوردگي کوره ديگ بخار - چهارشنبه هشتم دی 1389
بهره برداری از منابع آب - چهارشنبه هشتم دی 1389
راهنمای بهره برداری از صافی های ماسه ای تند - چهارشنبه هشتم دی 1389
آبهای معدنی - چهارشنبه هشتم دی 1389
نانوفيلترها به تصفيه آب درمناطق حادثهديده كمك ميكنند - سه شنبه هفتم دی 1389